Gebze’de Kamyoncular Grevinin Etkileri

Nakliyat sektörü tüm ülkede öneme sahip olduğu için bazı konularda destek sağlanması nakliye işlerini kolaylaştıracaktır. Gebze kamyoncular garajında çıkan grevde nakliyat firmaları bu konuya açıklık getirerek önemli bir greve imza atmışlardır.

Bazı sorunların çözülmesi akışın devamlılığını sağlayacaktır. Gebze Nakliyat sektöründe bu durumun yankıları hızlı bir şekilde tüm ülkeye yayılmaya çalışılmıştır. Maddi açıdan sorunların olması nakliyat firmalarının maliyetini bazı durumlarda karşılamadığı için bu durumda ciddi sorunlar ortaya çıkabilmektedir. K1 yetki belgesi maliyetlerinin ve şartlarının da uygun bir hale gelmesi için çalışan Gebze nakliyeciler sitesinde bulunan Ambar ve nakliyat firmaları bu duruma açıklık getirmek adına sesini ülkenin 4 bir yanına duyurmaya çalışmıştır. Özellikle de mazotun giderek artması uzun yol taşımacılığı yapan firmalar için ciddi sorunları da beraberinde getirmiştir. En pahalı yakıtı kullanan ülke olmamız nakliye açısından geride kalmamıza sebep olduğunu düşünen nakliyat firmaları tüm ülkede ciddi bir yük taşımacılığı kapasitesi olduğunu belirterek Gebze nakliyat sektöründen tüm nakliye ve lojistik firmalarından destek istenmektedir. Bu şekilde sorunların belirtilmesi daha iyi ve verimli çözümler ortaya çıkaracağı düşünülmektedir.

Kamyoncular İçin Gebzenin Önemi
Kamyoncular Garajı & Gebze Nakliye Firmaları

Tüm nakliye firmaları bu noktada el birliği yaparak birçok sorun için çözüm bulunabileceğini ve bu konuya açıklık getirilebileceğini ortaya koymaktadırlar.

Yorum bırakın